Expandmenu Shrunk


Ica története

ICA TÖRTÉNETE (,,EGYEDÜL NEM SIKERÜLT VOLNA”)
5 Hónap alatt : -21Kg/-14cm csípő/-21cm derék/-6cm comb
Életem(2008.) 50éves koromban változott meg, egyik napról a másikra csőlátásom lett,és csak a bal szememre láttam! Leszázalékoltak közölték megfogok vakulni!!Össze omlottam!(Akkor 65kg voltam) Bánatomba csak Ettem-Nassoltam-nem csináltam semmit nem volt kedvem utcára menni, depressziós lettem!! Észre se vettem hogy szaladnak rám a kilók!!! -Magas lett a vérnyomásom a cukrom,nem tudtam lehajolni,cipőt kötni,nem kaptam levegőt,nem tudtam sétálni! Belekötöttem az élőfába is!!!! ,,Szegény családom”-Nem lehetett velem beszélni!
2014-ben a lányaim és a férjem rám parancsoltak ,,Anya muszáj lefogynod- mozognod mert Megfogsz Halni!!!Akkor megijedtem elgondolkoztam úristen csak Egy életem van- megakarok halni???
1évig jártam egy szalonba Flabizni de minek??! Semmi nem történt,senki nem foglalkozott ott velem! Akkor Zita lányom azt mondta anya elviszünk a Kristályba a Gizushoz ő majd segít neked!! -,,Ja gondoltam,persze majd biztos tud nekem segíteni és legyintettem!”
2015.03.10.-e óta(124.10kg)járok a Kristályba , igen a Gizushoz (mindennap20′Flabi+Oto chili és már 200-at húzok!) Igaz nagyon szigorú,de azt a szeretetet,-biztatást,-odafigyelést amit mindenkiért tesz elmondani is nehéz lenne. Mindent neki köszönhetek,de ő azt mondja hogy saját magamnak köszönjem!!! A vendégek akik odajárnak életvidám emberek, mint egy kis család! Újból Nagyon Boldog Ember lettem!Életmódot váltottam,-Jó a cukrom,-a vérnyomásom, letudok ülni , guggolni, tudok sétálni!Köszönöm a lányaimnak és a férjemnek és a drága kisunokámnak hogy mellettem állnak! IGAZ HOGY A LÁTÁSOMAT ELVESZTETTEM,DE AZ ÉLETKEDVEM VISSZAKAPTAM!!!
,,ÉS KÜZDÖK TOVÁBB!!! ”Comments are closed.