Expandmenu Shrunk


Collagen csöves szolàrium

Bőrfiatalítás és Barnítás Egyben!!!!

 

COLLATAN COFFEE LOVE FÉNYTERÁPIÁS KEZELÉS                               

A kollagén a bőr legfontosabb alkotórésze, a teljes szervezet fehérjéinek
30%-át és a bőr fehérjéinek 75%-át adja.
Szerepe a bőr szerkezetének erősítése, a feszesség fenntartása. 25 éves kor után a bőr természetes regenerálódási képessége csökken, a bőr veszít rugalmasságából. Ennek eredményeképpen bőrünk kiszárad, érzékenyebbé válik, megjelennek a ráncok, a bőrkép fáradttá, petyhüdtté válik.

Ez a folyamat azonban lassítható, sőt bizonyos mértékig visszafordítható!
Hogyan? A COLLATAN COFFEE LOVE fényterápiás kezelés alkalmazásával.

Az egyedülálló fényterápiát biztosító cső a 618-633 nm-es tartományban létrejövő sugárzással olyan piros fényt hoz létre, amely a bőr mélyebb rétegeibe hatolva serkenti a kollagén újratermelődését, ráadásul gyulladáscsökkentő hatása révén rendkívüli hatással van a sebek, hegek regenerációjára is. A megfelelő gyakorisággal igénybe vett kezelések eredményeképpen a bőr újra hidratálttá válik, a szarkalábak kisimulnak, a ráncok mélysége csökken, az általános bőrkép fiatalosabbá, simábbá válik, a bőr tapintása selymes, puha.

És ez még nem minden!

A COLLATAN COFFEE LOVE csövek az UV-tartományban is sugároznak, tehát a kezelés nem csak bőrfiatalító hatású, hanem még barnít is! A finom, esztétikus barnítás a bőrfiatalító hatással párosulva fantasztikus eredményt garantál!
Ráadásul mint minden fénykezelés, rendkívül jó hatással van az általános közérzetre, revitalizáló, energetizáló, anti-depresszív hatású!

A fénykezeléseket kúra szerűen kell alkalmazni, tehát ajánlott a kezeléseket bérlet-rendszerben kínálni, ill. igénybe venni. A kezelések ajánlott időtartama: 15-20 perc hetente kétszer. A kúra javasolt hossza: 4-6 hét.

 

Kellemes barnulással egybekötött bőrfiatalító élményt kívánunk!Comments are closed.