Expandmenu Shrunk


24 Karátos Aranykezelés

LUXUS 24 KARÁTOS ARANYKEZELÉS!!!                                                                    

Luxus a bőrnek, de nem luxus a pénztárcának!

Bőreszesítő, bőrfiatalító, ránctalanító , öregedést késleltető , a ragyogó bőr titka!

 

Bármely bőrtípusra használható, hatására a kezelt terület szemmel láthatóan feszesebb és hidratáltabb
Az aranynak számos hatása van a bőrre:
- gyulladáscsökkentő hatású – Segíti az acnék (pattanások) gyógyulását
- szabályozza az immunfolyamatokat és méregtelenít
- Csökkenti a ráncokat
- háromszor több vizet tud megkötni a bőrben mint más hatóanyag -Bőrfiatalító
-az arany rendkívüli tulajdonsága, hogy tömegének 300 – szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal kivételesen jó hidratáló, kiváló méregtelenítő, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatású. Különösen hatásos az érett bőrre, az anti-aging, vagyis az öregedésgátló kozmetikai program fontos része: serkenti a bőrsejtek megújulását, stimulálja a kollagén és az elasztin termelését, fokozza a vérkeringést, gyorsítja az oxigén szállítást.
Az aranykezelés harminc éves kortól ajánlott mimikai vagy korral járó ráncok ellen, a megfáradt, fakó, petyhüdt bőr ápolására. Felszíni és mélyrétegű vízhiányos, ráncosodásra hajlamos, érzékeny bőrűek revitalizáló, feszesítő kezelése.

Kúraszerű alkalmazása 45 év felett ajánlott, mely során a bőr állapotát látványosan és tartósan lehet javítani. Stimulálja a bőrt, ránctalanít, feszesít a bőrt, óriási mennyiségű vizet képes megkötni, gyulladáscsökkentő hatású, fényvisszaverő, fényvédő hatású.

-A 24 Karátos arany kezelés menete

Letisztítás után peelingezzük az arcbőrt, ezután felrakjuk a bőrre a 24 karátos aranyat kollagént és hyaluronsavat tartalmazó öregedést gátló ampullát, melyet ultrahanggal juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe!Comments are closed.