Expandmenu Shrunk


Kéz és Lábápolás

 

KÉZ ÉS LÁBÁPOLÁS

Hagyományos és kényeztető kezelések

A valódi szépség a részletekben is rejlik, így kezünk és lápunk ápolása ugyanolyan fontos, mint testünk többi része.  Hagyományos és kényeztető manikűr és pedikűr kezeléseket kínálok vendégeimnek.

Az igényes megjelenéshez ma már az ápolt kezek, lábak és körmök is alapvető fontosságúak.

Kezeink és lábaink ápolása közérzetünket is javítja,a szép külső pedig lelkileg is feltölt.

Hagyományos manikűr és pedikűr

Kezünk és lábunk bőrének, körmének ápolása ma már mindennapos igény. A bőrkeményedések eltávolítása szükségszerű nemcsak esztétikailag, hanem egészségünk érdekében is. A megfelelő eszközök és termékek segítségével tartós hatást érhetünk el bőrünk és körmünk ápolásában, anélkül, hogy károsítanánk őket. Különböző körömkrémek és körömerősítők segítenek a regenerálódásban.

Spa kéz- és lábápolás

Időnként fontos, hogy e rohanó, stresszel teli világban egy kicsit megpihenjünk, lazítsunk és egy igazi SPA élményben legyen részünk. Frissítő, bőrpuhító, mélyhidratáló kezelés a kiszáradt, elnehezült végtagoknak. Áztatás után egy nagyon kellemes olajos tengeri sóval gyengéden átmasszírozzuk a végtagot, amely kíméletesen hámlasztja a bőrt, és így selymessé, puhává teszi. Pakolásaink közt szerepelnek az aktuális évszakhoz illő tápláló vitaminos krémek. Végezetül pedig az igazi kényeztetés, a kellemes illatú, hidratáló krémes masszázs.

Japán manikűr

A japán manikűr a köröm táplálását jelenti kizárólag természetes anyagokkal. A kezelés során a körömlemezbe méhviaszt polírozunk, amely elősegíti a körömnövekedést, ápolja és védi azokat, valamint visszaadja a körmök természetes fényét. A púderrel történő polírozás a körmök csillogó ragyogását biztosítja 5-8 napig. A köröm magas fényű lesz.Comments are closed.