Expandmenu Shrunk


Életmód és Táplálkozás Tanácsadás

Életmód és Táplálkozás Tanácsadás                                                                        

 

Köszönhetően a rohanó életmódnak,nem éppen egyszerű feladat,az egészséges étkezés megvalósítása!A táplálkozási tanácsadó feladata,hogy segítsen a megfelelő étrend összeállításában és a helyes étkezési szokás kialakításában.

Azonban a dolog mégsem olyan egyszerű,hiszen étkezési szokásunk- életmódunk egyik meghatározó eleme! Nem az evéstől lehet elhízni, hanem attól, hogy nem megfelelő dolgokat eszünk!

Aki komolyan gondolja a váltást annak az életmódján kell változtatnia!Ebből következik, hogy a táplálkozási tanácsadó sokkal inkább életmód tanácsadó,aki segítséget nyújt az első lépések megtételében.

Sokan azt hiszik ha valaki lefogyott 10-20kg-ot valamilyen módszerrel,és nagyon jól érzi magát ezzel a táplálkozással, akkor az biztos neki is sikerülni fog. Ez nem valószínű,hiszen minden szervezet más.

Más a szervezetünk folyadék bevitele,a bélflóránk,az alapanyagcserénk,a kalória szükségletünk stb…

Életmód váltás 3 legfontosabb  eleme: – Gondolkodás. – Testmozgás,- Táplálkozás

Vezető motiváció az állandó betegeskedés. Ez az a stádium, amikor nem vagy rákos, semmi nagy betegséged nincs, csak állandóan van valami apróság: kicsit magas a vérnyomásod, a vércukrod, megint náthás vagy és hasonlók. Ezek is mind megelőzhetők életmódváltással!

Ebben nyújtok segítséget vendégeimnek.

Mottóm:  ,, soha ne add fel”Comments are closed.